Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Odpoveď šéfke bratislavského súdu Kožíkovej

.branislav Závodský .názory

V tomto článku zverejňujeme reakciu Zuzany Laukovej na vyjadrenie doktorky Heleny Kožíkovej, členky súdnej rady a predsedníčky OS BA I., ktoré bolo zverejnené na web stránke Súdnej rady SR 01.02.2011.

http://www.sudnarada.gov.sk/ts/ts_51.html
Pani Lauková najskôr zaslala JUDr. Kožíkovej na jej oficiálnu e-mailovú adresu reakciu so žiadosťou o uvedenie nepravdivých údajov na pravú mieru. Doposiaľ však od nej žiadnu spätnú väzbu neobdržala, ani sa za svoje výroky pani Kožíková verejne neospravedlnila.
Pani Lauková tiež telefonicky kontaktovala Súdnu radu SR, konkrétne vedúcu kancelárie Súdnej rady, s tým, aby mi umožnili zverejniť na ich stránke túto reakciu. Keďže je stránka Súdnej rady určená iba pre jej členov a zverejňovanie interných vecí, toto jej nebolo umožnené, čo však akceptuje.
Stanovisko Mgr. Zuzany Laukovej k vyjadreniu predsedníčky Okresného súdu Bratislava I JUDr. Heleny Kožíkovej, členky Súdnej rady SR, uverejnenému na internetovej stránke Súdnej rady SR dňa 01.02.2011


            V súvislosti so zverejnenými dôvodmi výmeny troch členov Súdnej rady SR vymenovaných do týchto funkcií  vládou Slovenskej republiky, sa pre médiá vyjadrila predsedníčka Okresného súdu Bratislava I  JUDr.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite