Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Zabavme sa s Pravdou

.martin Hanus .názory

Autorovi týchto riadkov asi nikto neuverí, ale tento článok naozaj píše s istou nechuťou a obavou pred obvinením, že trpí obsedantnosťou, lebo sa ide opäť venovať produkcii tohto moderného ľavicového denníka. Ale verte mi, brucho nevládze a musí sa podeliť. Posledné investigatívne sústo Pravdy prepisuje dejiny slovenskej žurnalistiky.

Policajný prezident Jaroslav Spišiak má kritikov v rôznych médiách, ale denník Pravda je ďaleko pred svojou polovičatou konkurenciou. V dnešnom vydaní (streda, 16. 2.) uverejnil na štvrtej strane, ktorá patrí aktuálnym topudalostiam, zásadný 360 slovný text s titulkom K Spišiakovmu synovi privolali políciu. Už prvá veta veští čosi temné: "Syn policajného prezidenta Jaroslava Spišiaka mal v minulosti opletačky s políciou."
Ak sa vám nechce začítať do originálnej tvorby redaktorky Iris Kopcsayovej, prerozprávame vám dych vyrážajúci prípad s kriminálnou záplatkou vlastnými slovami: istý syn Jaroslava Spišiaka (jeho presné meno sa nedozvieme, len to, že ide o brata druhého Spišiakovho syna, ktorý sa po voľbách zamestnal na ministerstve vnútra) pred niekoľkými rokmi (nedozvieme sa kedy presne, ale vraj pred tromi-štyrmi rokmi, čo je však vzhľadom na hroznú skutkovú podstatu činu irelevantné) v istom hypermarkete (nevieme v ktorom, ale aj to je vlastne jedno) ešte pred zaplatením pri pokladni - a teraz pozor - vypil ochutené mlieko v hodnote 20 Sk!

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite