Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

TA3: Miesto pre vašu reklamu

. .názory

Kandidujete za Smer? Tak to máte so zľavou...

   Pred poldruha mesiacom som pri sledovaní správ na TA3 odrazu spozornel. Moderátorka uviedla rozhovor s Generálnym prokurátorom. Nasledoval asi päťminútový monológ Dobroslava Trnku o vlastných úspechoch – „rozhovor“ sa to zrejme nazvalo preto, že mu redaktorka každé dve minúty skočila do monológu otázkou typu "Ako hodnotíte svoje pôsobenie na prokuratúre?" a pod. To hovorím ako o súčasti spravodajstva, nie reklamnom priestore.   


   V sobotu som bol svedkom ešte onakvejšej prezentácie „spravodajstva“ tejto televízie. V správach sa vyskytla samostatná reportáž o susedských problémoch na trnavskom sídlisku Linčianska. Ako Trnavčan mám síce názor, že robiť o tomto reportáž malo zmysel pred vyše desiatimi rokmi, nie dnes, keď sa situácia po odchode Rómov hodne zlepšila (pravdaže pôvodné problémy nezmizli úplne), ale v poriadku, je to vec názoru a novinárskeho rozlíšenia.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite