Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Fico má pravdu. SaS žúrkuje

.martin Hanus .názory

Sulíkovi liberáli začali zle. Veľmi zle. Celé dva mesiace po voľbách sú ich plné titulky novín, ktoré dvíhajú obočie alebo - v lepšom prípade - rozťahujú kútiky úst do neveriaceho úsmevu. A Richard Sulík? Ten má po svojej super volebnej noci stále výbornú náladu.

Páni zo strany, ktorá seba považuje za baštu odborníkov, mekku liberálov a žriedlo nápadov (zn. 120), nám v týchto týždňoch veľmi nehovoria, ako chcú zmeniť Slovensko. Ani nás nepripravujú na zlé časy uťahovania opaskov - ako to robí v Česku TOP 09.
SaS sa zatiaľ iba ospravedlňuje, vysvetľuje svoje detské výčiny, alebo nás udivuje svojou bezstarostnou nepripravenosťou.
Juraj Miškov, čerstvý minister hospodárstva, ako jedno z prvých posolstiev avizoval chystanú  diskreditačnú kampaň, že vraj užíva drogy. Minister sociálnych vecí Jozef Mihál, ktorý sa chce zapísať ako reformátor odvodov, sa krátko po uvedení do úradu dobrovoľne priznal, že v roli podnikateľa legálne obchádzal zákony a neplatil odvody.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite