Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Z čoho máme stále strach?

.ivan Pribičko .názory

Redakcia .týždeň pripravuje novú rubriku Študentský index. Jej iniciátorom je Ivan Pribičko, ktorý nám pred voľbami poslal do redakcie aj tento text.

Vo štvrtok ráno (ešte pred ďalšími dvoma skúškami) som si prišiel zapísať skúšku z Logistiky (ktorú som našťastie úspešne absolvoval) na Katedru manažmentu výroby a logistiky u p. profesora Sterna. Postavil som sa do radu študentov a snažil som sa doučiť, čo som nestihol. Po dlhom čakaní som vstúpil do miestnosti bývalého rektora Ekonomickej univerzity a uznávaného človeka v odborných i diplomatických kruhoch. Predstavil som sa, otvoril som index na požadovanej strane, keď som si zrazu všimol, že na stole leží aktuálne číslo Zahraničnej politiky, ktoré vydáva SFPA. Zistil som, že p. Stern je ešte stále predsedom jej správnej rady, keď mi znenazdajky spolu s indexom daroval aj časopis (ktorý si plánoval prečítať). Skončilo by to tak, že by som odišiel z kabinetu a mohol by som pokračovať v stresovaní pred skúškami.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite