Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Playboy v STV

.martin Hanus .názory

Ako môže vyzerať kariéra človeka, ktorý stratí aj posledné zvyšky sebaúcty? Príkladov by sme u nás našli mnoho. Jeden z nich sa k nám teraz prihovára ako megafón STV.

Na hovorcov sme si už posvietili pred časom v tomto článku, ale prestať sa čudovať v tejto krajine je nemožné. V novembri minulého roku prekvapila informácia, že novým hovorcom STV sa stáva Peter Susko. Ambiciózny a jazykovo dobre vybavený novinár, ktorý je všetko možné len nie niktoš – na začiatku 90. rokov pôsobil ako rozhlasový spravodajca v Ríme a Washingtone, neskôr sa podieľal na vzniku slávneho Žurnálu Rádia Twist a bol vôbec prvým šéfredaktorom spravodajstva v Ruskovej Markíze. Potom dlhé roky šéfoval slovenskej edícii časopisu Playboy, bol tiež súčasťou poroty najprestížnejšej Novinárskej ceny.
A čuduj sa svete, tento človek nastúpi celkom dobrovoľne na post tlčhubu Štefana Nižňanského, kariérneho komunistu, ohybnej bábky a neschopného riaditeľa, ktorý vyniká nanajvýš v napĺňaní paranoidnej rubriky Stop dezinformáciám.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite