Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Táňa záchrankyňa

.juraj Kušnierik .názory

Písať o kolegoch z .týždňa môže zaváňať "kolektívnou samochválou", ale po piatkovom elektrickom dobrodružstve musím zložiť klobúk pred Táňou Kratochvílovou.

Juraj Kušnierik

Potenciálnu neprístojnosť tohto textu zvyšuje ešte aj fakt, že Táňa je naša riaditeľka.
Áno, ona musí kliknúť myšou na správne miesto svojej obrazovky, aby nám prišli na účet honoráre, za ňou ideme, keď potrebujeme baterky do diktafónov, jej telefonujeme, keď sa nám pokazia počítače, jej sa sťažujeme, keď v redakčnej kuchynke chýba káva. Čiže dôležitý, vlastne kľúčový človek, ktorého je dobré mať na svojej strane a prípadne sa mu z času na čas pripomenúť napísaním pochvalného blogu.
Lenže to by Táňa nemohla byť Táňa. Ona je totiž človekom, u ktorého každý v redakcii vždy nájde podporu, človekom, ktorý do našej veľmi priateľskej redakcie prináša ešte viac priateľstva. Okrem toho je Táňa človekom, ktorý vie vyriešiť každý problém.
Ako včera, teda v piatok.
Keď píšem tieto slová je sobota a v Komárňanských tlačiarňach sa s najväčšou pravdepodobnosťou tlačí nový .týždeň. Aby to tak bolo, musíme v priebehu piatkovej noci poslať do tlačiarne v elektronickej forme celý časopis. Čiže máme uzávierku.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite