Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Jé Jé Jé

.juraj Kušnierik .názory

Skupina Yeah Yeah Yeahs vydala na jar tohto roku výborný album It´s Blitz. Preto som sa na ich koncert vo Viedni veľmi tešil...

Juraj Kušnierik

Koncert sa konal v utorok, 30. júna vo viedenskej Arene, teda hlavne na výbornom open air pódiu na nádvorí tohto kedysi industriálneho, dnes kultúrneho komplexu.


Line up večera avizoval dve predkapely. Už pri dôkladnom štúdiu MySpaceových stránok zaujala jedna z nich: Low Anthem z mesta Providence v štáte Rhose Island v USA. Druhým zahrievačom bolo japonsko-americké duo s rumunským gymnastickým menom Comanecchi.


Zvláštne bolo, že organizátori dali dve predkapely v rovnaký čas: Comanecchi hrali o ôsmej na hlavnom pódiu, Low Anthem v malej sále Arena Kleine Raum. Píšem zvláštne, myslím hlúpe. Nebol som sám, kto si chcel pozrieť obidve, v našej časti sveta prvýkrát vystupujúce kapely. Prečo jedna nemohla hrať o siedmej a druhá ňo ôsmej? Nevieme.


Keďže ma na MySpace viac zaujali Low Anthem, večer som začal s nimi.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite