Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Zsolt Simon, predseda Maďarského fóra: Vládnu nám fašisti?

.zsolt Simon .mimoparlamentné fórum .neparlamentná alternatíva

V prvom rade je treba jasne pomenovať, kto po voľbách vytvoril túto vládnu koalíciu. Bola to strana OĽaNO na čele s jej predsedom I. Matovičom. To on si vybral koaličných partnerov. V druhom rade je treba pomenovať, že za jednotu koalície a za zachovanie parlamentnej väčšiny je zodpovedný ten, kto ju stvoril.

dnes je treba jasne pomenovať, že vládna koalícia stroskotala. Dokonca môžeme konštatovať, že visí na šnúrkach od gatí tých, ktorí sa do parlamentu dostali za fašistov. Či už je to Šimko alebo Taraba a spol.  Ak človek kandidoval do parlamentu za Kotlebovu fašistickú stranu, tak sa musel mentálne stotožniť s hodnotami, ktoré strana reprezentuje. 

Ak teda niekto kandidoval za fašistov, tak ich názory sú mu blízke. Ak dnes niekto hovorí o tom, že títo ľudia sú tvrdí kresťania, tak iba preto, že sa snaží fašizmus prekryť kresťanskou ideológiou. To ale na veci nič nemení. Vláda dnes funguje iba s podporou fašistov.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite