Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Miroslav Kollár, predseda strany Spolu: Matovič odisťuje nabitý revolver

.miroslav Kollár .mimoparlamentné fórum .neparlamentná alternatíva

Hrubý a primitívny spôsob, akým Igor Matovič zaútočil na novinárov a médiá, keď ich obvinil z korupcie, klientelizmu a zo špinavej práce na politickú objednávku a vytiahol paralely s Hitlerovými novinármi, je mimo rámca slušnej demokratickej spoločnosti a diskvalifikuje ho na akúkoľvek verejnú funkciu.

matovič to „dal na Fica“ z konca jeho premiérskej éry, ktorý nadával novinárom do špinavých protislovenských prostitútok. Útoky na novinárov sme netolerovali Ficovi a nesmieme ich tolerovať Matovičovi, pretože vieme, ako tragicky sa skončila Ficova éra.

Hneď počas rozpravy som sa ohradil voči jeho výrokom a postavil som sa na obranu novinárov – a nielen preto, že som sám kedysi v 90. rokoch ako novinár začínal. Samozrejme, moju faktickú poznámku si už Matovič nevypočul, lebo veď on tu nie je na to, aby počúval nás, my sme tu na to, aby sme počúvali jeho castrovské niekoľkohodinové výlevy. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite