Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Počuli ste už o nebezpečnej frekvencii ladenia hudobných nástrojov?

.marian Jaslovský .meme/hoax

Konšpirácie boli a sú všade. Ale počuli ste už o tom, že nejaká skupina zlých ľudí zmení ladenie hudobných nástrojov, aby ubližovali dobrým ľuďom?

Počuli ste už o nebezpečnej frekvencii ladenia hudobných nástrojov?

nie je to nič nové, vlastne je to také konšpiračné retro, ale nedávno som na to narazil na facebooku, tak mi to pripomenulo staré časy, keď sa ešte konšpiráciami nestriekali blatom (alebo iným materiálom) konkrétne skupiny ľudí alebo jednotlivci, ale len sa mlelo o nejakých bližšie neurčených hnusákoch, čo nám robia zle. No pozrime sa na tento duševný výlučok.

Najprv úryvok z jednej ezoterickej stránky: „Vesmír je plný vibrací a slyšitelných tonů. Naše Planeta Země rezonuje na společné Vesmírné frekvenci 432 Hz. Dnešní hudba založená na základním tonu A – 440 Hz vytváří nezdravé efekty, jako je asociální chování ve vědomí člověka a jiné negativní proudy, disharmonii celého organismu, pak tedy následně jeho onemocnění. Pro správnou harmonii s Vesmírem je Fibonacciho hudební škála, u níž je základní kmitočet 432 Hz oproti kmitočtu 440 Hz.“

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite