Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.meme-nto .týždňa: Hľadanie 76 pre jednoduchých

.obézny Chrapúň .meme/hoax

Vláda OĽaNO nesie znaky spolku labilných diletantov. Sulík sa rozhodol túto vládu skončiť. No spôsob akým to spravil, však dokazuje, že do ich spolku vlastne patrí.

.meme-nto .týždňa: Hľadanie 76 pre jednoduchých

pre jednoduchých ľudí je ťažké pochopiť uvažovanie Richarda Sulíka. Predovšetkým jeho ambícia nechať o krajine rozhodovať hŕstku poslancov, ktorí do parlamentu prišli na kandidátke odsúdeného fašistu stojí za celú novú kapitolu v dejinách slovenských politický dejín. A tie sú už dnes dosť bohaté na úchylnosti. Ak si ešte stále myslíte, že cieľom politickej strany je získať čo najväčší podiel na správe vecí verejných, vitajte v novom svete. Nazvime ho postlogickým.

Richard Sulík si vybudoval kariéru na povesti neemotívneho racionálneho odborníka. Faktom však ostáva, že v racionalite posledné tri roky neexceluje. Práve naopak. Do značnej miery tomu možno rozumieť. Keď pred dvanástimi rokmi vypustil na politickú scénu Igora Matoviča, nemohol tušiť, že mu o pár rokov bude robiť premiéra. Lenže sa tak stalo.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite