Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.meme-nto týždňa: Letný sprievodca Slovenskom pre dezolátov bojujúcich proti ukronacizmu

.obézny Chrapúň .meme/hoax

Krátka špeciálna operácia na Ukrajine trvá už polrok. Za ten čas sa jasne ukázalo, akej podpore sa ukronacizmus na Slovensku teší. Neraz boli propagačné aktivity pripravované aj niekoľko storočí pred vypuknutím samotného konfliktu. Preto sme vytipovali lokality a navrhli pri nich vhodné aktivity pre každého dezoláta ochotného nahlas prejaviť svoje vlastenectvo a občiansky postoj.

.meme-nto týždňa: Letný sprievodca Slovenskom pre dezolátov bojujúcich proti ukronacizmu

najprv sme sa pozreli na lokality obzvlášť zasiahnuté sympatiami k ukronacizmu. Najzasiahnutejšími regiónmi sú Košice a Trnava. Práve tu nájdete široké pole pôsobnosti, ako vyjadriť svoj odpor voči fašizmu. Navrhovanou aktivitou je postávať pred radnicami, ukazovať na mestské erby a vyzývať na ich odstránenie. Vhodným doplnkom je točenie videa, aby raz vaše deti vedeli, že ste nestáli bokom, keď sa lámal chlieb. Navyše, pri radniciach býva dostupné obecné wifi pripojenie. 

TrnavaTrnava

KošiceKošice

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite