Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Apple Watch: Používateľské skúsenosti

.marian Jaslovský .lifestyle

Apple Watch už nosím viac dva mesiace a chcem zreferovať o tom, čo mi priniesli do života.

Apple Watch: Používateľské skúsenosti marian jaslovský

roky som nosil rôzne fitness náramky a keď som sa snažil o nejaké fyzické aktivity, tak som si vzal GPS hodinky Suunto. Začali však javiť známky senility, firma absolútne rezignovala na softvérovú stránku, a tak môj perfektne fungujúci Apple ekosystém logicky sám pritiahol Apple Watch. Kúpil som si model 7 veľkosti 45, ktorý je v podstate identický s posledným modelom 8. Tie už majú stály režim displeja – že už nezhasne, len sa stlmí. 

prvé dojmy

Do rodiny Apple sa, samozrejme, zaradia bez problémov a okamžite sa začnú „rozprávať“ so všetkými zariadeniami. Bohužiaľ, aj s vami. Čiže prvé kroky boli – povypínať otravné hlášky. Napríklad – idete sa zľahka prejsť a hodiny po 20 minútach chôdze (!!!) opáčia, že to vyzerá, že trénujete a či majú spustiť tréningový mód chôdze. Nie, dočerta, ja sa len prechádzam. Keď sa pôjdem prejsť na výkon a budem si chcieť monitorovať trasu a kardio, tak si to zapnem sám. Jednu otravu som si však ponechal – hodinky kontrolujú, aby ste sa z každej hodiny hýbali aspoň minútu. Keď ma to bude obťažovať, vypnem aj to.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite