Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ako sa fotí tma? (používateľská recenzia iPhone 13 Pro, 1. diel – fotky)

.marian Jaslovský .lifestyle

Rád a veľa fotím a preto som sa rozhodol vymeniť svoj iPhone 11, ktorý mi verne slúžil vyše dvoch rokov, za 13 Pro. Podelím sa s vami o prvé skúsenosti z používania. Dnes to bude o fotkách.

Ako sa fotí tma? (používateľská recenzia iPhone 13 Pro, 1. diel – fotky) pixabay.com

na prvý pohľad zaujmú, okrem naozaj krásneho dizajnu zo skla a nehrdzavejúcej ocele, tri objektívy. Sú väčšie a vystupujú nad povrch zadnej strany oveľa viac, ako bolo v jablčnom svete doteraz zvykom a sľubujú veľa. Verte, že aj veľa poskytujú.

Keďže som prišiel z dvojobjektívového sveta, oceňujem flexibilitu, ktorú poskytujú (ide o teleobjektív, širokouhlý a ultraširokouhlý objektív). Tie pri zachytávaní ideálneho záberu spolupracujú (čiže to nie je tak, že sa vždy prepne na niektorý z nich) a koordinuje ich umelá inteligencia. Technológia neurónového spracovania obrazu od spoločnosti Apple Deep Fusion využíva umelú inteligenciu na spojenie obrázkov a snímok rôznych expozícií do jedného obrázka alebo videa. Cieľom je vytvoriť čo najkvalitnejší obrázok alebo video.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite