Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

RešeršWebu: Instagram ovládol YouTube

.michal Haman .lifestyle

Instagram, vystavná skriňa dňa. Nový klip aj video z točenia klipu ovládalo YouTube až do momentu, kým neprišiel Separ s prvým singlom z pripravovaného albumu. Pozrieme sa aj na nové videá od Selassieho a na zvýšenú sexuálnu aktivitu počas Valentína.

RešeršWebu: Instagram ovládol YouTube zdroj: Instagram/@rytmusking

minulú sobotu niečo po 13. hodine vyšiel nový klip Kontrafaktu ku skladbe Instagram z aktuálneho albumu Real News. O produkciu videoklipu sa postaral YouTuber Gogoman a jeho produkčná spoločnost Deadline. 

priznáva, význam aj, zvieratkám!

Hneď na úvod videa upúta preklep v slove InstaRgram. V klipe potom zaujme kvalitný herecký výkon Olivera Oswalda, známeho zo seriálu Oteckovia. Treba si prečítať aj rôzne drobnosti, ktoré si ľudia píšu v livestreame, či všimnúť to, že profily tvorcov videa sú pooznačované v rôznych momentoch klipu. 

Čo podporilo samotný klip je video, ktoré na druhý deň vyšlo na Gogovom kanáli. „Aké bolo točiť klip pre KONTRAFAKT?“ je 50 minútovým „behind the scenes“ videom z točenia samotného klipu. Zistíte, aké boli problémy s počasím počas točenia vonku či ako si Rytmus robil srandu z kameramana. 

Pri vydaní klipu tvorcovia zabudli do kreditov uviesť producenta hudby ku skladbe, DJ-a a producenta Specialbeats. Rytmus si z tejto chyby urobil srandu jemu vlastnú, počas víkendu sa meno producenta v názve videa niekoľkokrát zmenilo. Zo slova Specialbeats boli mená ako Štefan Skrúcaný či Jebly special bits. V piatok tam bolo uvedené Janko Lehotský. Túto humornosť reflektovali diváci v komentároch pod videom, čo určite dobre napomáhalo jeho šíreniu.

Posledná zaujímavosťou z Egových Instagram stories je, že v častiach svojej pasáže tejto pesničky robí flow podľa zvonenia starej Nokie. Raper tak dokazuje, že do svojej tvorby vkladá naozaj slušnú dávku kreativity. 

Aktuálny počet videní: > 597-tis. 

Aké bolo točiť pre Kontrafakt?: 

Aktuálny počet videní: > 227-tis.  

og Separ

Vo štvrtok na prvé miesto v YouTube trendoch vystretil prvý singel prichádzajúceho albumu od rapera Separa zo skupiny DMS. Skladba OG je zaujímavá rapovým flowom aj vizuálnym prevedením. Keďže veľa ľudí sa pýtalo, čo to OG znamená, Separ to

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite