Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

RešeršWebu: KDH či PS/Spolu. Koho volia raperi?

.michal Haman .lifestyle

Z Gogomana sa stáva režisér, Ego nevystúpil na akcii pre údajnú politickú agendu podujatia. YouTuberi pred Vianocami pomáhajú a pozrieme sa aj na zaujímavé prepojenia troch hip-hopových albumov.

RešeršWebu: KDH či PS/Spolu. Koho volia raperi? zdroj: instagram @egoemo

gogoman režisérom? 

Skončil GoGo, najznámejší zástupca slovenských YouTuberov? Video s názvom „R.I.P. GOGOMANTV?“ na kanáli GoGoManTV vzbudilo záujem, ktorý sa preniesol aj do čísiel sledovanosti.

Väčšina z viac ako 50-minútového videa je dokumentom o tom, ako vznikal klip na pesničku Do Everything, o ktorej sme písali minulý týždeň. Na začiatku a na konci sme sa však dozvedeli, že GoGo a jeho tím zakladajú produkčnú spoločnosť, ktorej prvým projektom bol práve spomínaný videoklip pre DJ Maireeho. 

Dozvedáme sa aj to, že GoGo plánuje svoj YouTube kanál brať už len ako hobby. Chce sa tak vrátiť k tomu, čo ho na tom vždy bavilo. Tvorca, ktorý je označovaný za top na Slovensku, sa teda plánuje posunúť viac do pozície za kamerou. 

Kto pozná pozadie práce najväčších videotvorcov, vie, že je to skutočne náročná práca, vyžadujúca si neustálu a pravidelnú dávku kreativity, produkcie a práce na sociálnych sieťach. Práve pre túto náročnosť môžeme časom očakávať aj odchody ďalších tvorcov zo slovenského YouTube. O to viac zaujímavé bude sledovať, kam sa títo populárni ľudia posunú. Napríklad Zlý Zajo to práve skúša v politike.  

Jeden koment pod čiarou. Toto video pomohlo aj samotnému klipu Do Everything, ktoré nabralo už viac ako pol milióna pozretí. Veď po 50-minútovom dokumente si ešte divák musí pozrieť výsledok tejto produkcie. Toto „Behind the scenes“ video tak podporilo aj klip. 

Aktuálny počet pozretí: >465 000

ego sa nechce politicky angažovať

Raper Ego nevystúpil na Medzinárodnom dni športu v Hant Aréne. Na svojich stories to odôvodnil tým, že sa tam prezentovala politická agenda, s ktorou nebol stotožnený. Raper sa podľa vlastných slov nechce spájať so žiadnou politickou stranou ani agendou. 

Napriek týmto vyjadreniam sa však na Instagrame pochválil, akých politikov by podporil. Jeho rodina je vraj kresťanská a celý život volila KDH, a preto by aj on volil KDH. Okrem tejto tradičnej strany je aj fanúšikom Igora Matoviča. Fandí aj PS/Spolu, Zuzane Čaputovej a tímu okolo nich. Ego tvrdí, že k stories ho nikto nenabádal, veď skutočne aj vyzerali úprimne. 

zdroj: instagram story @egoemo

youtuberi a youtuberky pomáhajú

S blížiacimi sa Vianocami sa rozmnožili zdieľania rôznych ľudí alebo organizácií, ktoré potrebujú pomoc. Na Instagrame napríklad môžeme každý deň sledovať #adventsveri, v rámci ktorého Veronika Cifrová Ostrihoňová zdieľa možnosti podpory rôznych neziskových organizácií. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite