Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Môj článok o Zemplíne za mňa nik nenapíše

.marek Boka .lifestyle

Slovensko z druhého konca  vyzerá predsa len inak. Roky som sa snažil dovolať do Bratislavy a vysvetliť svoj pohľad. Mal som obdobie, keď som volal do všetkých médií, do všetkých politických strán a bol som pripravený hádať sa s celým svetom. 

nikdy som sa nedostal ďalej ako k sekretárke. Zrejme im podobných bláznov volalo viac... A prišlo obdobie frustrácie, že môj hlas a s ním aj hlas regiónu ostáva nevypočutý. Roky som chodil na diskusie politických strán v regióne a presviedčal som politikov, že vnímanie sveta v regiónoch je iné ako v hlavnom meste. Hľadal som mesiáša, ktorému odovzdám informáciu o krivdách, čo sa na Zemplíne dejú, a on vyrieši moje problémy.

Aby som  sa nezbláznil, začal som natáčať vlastnú diskusnú reláciu: Zemplínsky dialóg. Na moje prekvapenie pozvanie do relácie neodmietol žiadny politik. Vďaka tomu som sa bližšie zoznámil s mnohými politikmi, či novinárskymi ikonami Slovenska. Bol som slobodný! Zrazu som vedel veci meniť! Zabudol som na pocit nespravodlivosti. Aj vďaka vlastným Michalovským novinám a Zemplínskemu dialógu som spoznal mnoho fantastických osobností Zemplína. Prestal som tlačiť na pílu, začal som viac písať a ešte viac nakrúcať. Pochopil som, že o problémoch Zemplína nikto za mňa nenapíše. Nik nenapíše ten môj článok, ktorý nosím v hlave.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite