Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

RešeršWebu #11: Klietka, bitka, mafia a šalejúce davy

.michal Haman .lifestyle

Masová zábava okolo zápasov v klietkach vyvoláva kontroverzné reakcie. Pozrieme sa aj na koniec počítania lajkov na Instagrame či prísnejšiu ochranu detí na YouTube.

RešeršWebu #11: Klietka, bitka, mafia a šalejúce davy Instagram @karlos_terminator_vemola

marketingový ošial okolo splňa, ktorý se senil

MMA zápas Végh vs. Vémola bol o jednej krátkej bitke a rozsiahlom marketingu. Dôkazom je nielen vypredaná 20-tisícová hala a státisíce divákov, ktorí túto udalosť sledovali v televízii. 

Na internete spôsobilo rýchle víťazstvo slovenského zápasníka Végha ošiaľ. Rešerš meme obrázkov hneď na druhý deň po súboji spravil YouTuber Selassie, do názvu ich vytiahol aj Duklock. Olej do ohňa pridával Vémola, ktorý hneď po porážke vyzval protivníka na odvetu. 

Nie pre každého je bitka zábavou hodnou pozerania a nie pre každého je prítomnosť „Norka“ v tíme Attilu Végha v poriadku. Známe novinárky na Instagrame upozorňovali na fakt, že Norbert Bödör, jeden z Véghových trénerov, sa ocitol aj v samotnej klietke a dočkal sa tiež poďakovania z úst víťazného bojovníka. Ďalším Véghovým trénerom je Matúš Mečár, človek, ktorý mal problémy so zákonom za vydieranie a ktorý sa pohyboval v okolí ľudí z nitrianskeho podsvetia. 

V skratke sa dá povedať, že sme na obrazovke okrem trendy športovcov mohli v ich okolí vidieť ľudí, ktorí majú blízko k mafiánom tejto doby. Keď už títo ľudia dostali taký obrovský a emočne pozitívny mediálny priestor, je potrebné minimálne upozorniť na to, že títo chlapi nemusia byť tí najvhodnejší „influenceri“. 

Aktuálny počet pozretí: 1,7 mil. +

Aktuálny počet pozretí: 230 000+ 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite