Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

RešeršWebu #10: Končím! Ale ne

.michal Haman .lifestyle

Kali neskončil, naopak, blíži sa vydanie jeho desiateho štúdiového albumu. Okrem jeho tvorby sa pozrieme aj na novú skladbu od Majka Spirita či Mira Jaroša. A skúsime vyvrátiť tvrdenie, že YouTuberi nič nerobia a zarábajú na tom.

RešeršWebu #10: Končím! Ale ne YouTube video KALI – ALE NE PROD. PETER PANN (OFFICIAL VIDEO)

ale ne

Kali končí! Ale nie, práveže pripravuje nový album. Singel ohlasuje nový, v poradí desiaty štúdiový album tohto popredného slovenského rapera. Zatiaľ posledným projektom bol album DOVI DOPO z roku 2018, ktorý istý čas prezentoval ako posledný. V jeho záverečnej skladbe sa raper dokonca so svojimi poslucháčmi rozlúčil. 

Koniec na vrchole kariéry sa ale nechystá. Album nesúci rovnaké meno, ako prvý singel sa aktuálne dá predobjednať na Kaliho stránke, odosielať sa bude 13. novembra. Pieseň, o ktorej produkciu sa nepostaral nikto iný ako Kaliho dvorný producent Peter Pann, sa krátko po vydaní umiestnil v stredu na prvej pozícii v YouTube trendoch. Do piatku ho nikto neprekonal. 

Aktuálny počet pozretí: 380 000+ 

tribute alebo

Majk Spirit na svojom Instagrame píše, že sa snažil o nahranie skladby s Karolom Gottom. Nepodarilo sa, a tak petržalský raper vydal tzv. tribute, kde s refrénom speváka Miťa Bodnára vzdávajú hviezde československej hudby poctu. Majkove raperské slohy a refrén so slovami legendárnej pesničky od Karla Gotta si získali divácku pozornosť. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite