Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

RešeršWebu #9: Pil C rapuje v rómskej osade, Kanye aj so zborom v lietadle

.michal Haman .lifestyle

Najplodnejší hudobný čas roka je tu. Pil C zverejnil ukážky k albumu 2086 a spustil predpredaj, počas ktorého padla stránka Ruka Hore. Kanye West zasa rapuje s celým zborom v lietadle a radí, že po večeroch treba čítať Bibliu.

RešeršWebu #9: Pil C rapuje v rómskej osade, Kanye aj so zborom v lietadle Zdroj foto: Instagram @pil_c

pil c zhodil stránku Ruka Hore 

Pil C dával vedieť o svojom pripravovanom albume pomerne dlho dopredu. Jeho sledovateľom na Instagrame nemohli informácie o plánovanom vydaní albumu ujsť. Najpodstatnejšou informáciou bol dátum spustenia predpredaja a zároveň čas, kedy na YouTube Pil C zverejnil snippet z tohto albumu. 

Snippet je 6 minútové video, v ktorom sú postupne predstavené jednotlivé pesničky z albumu, pričom každá z nich má aj vlastný vizuál. Pil C hrá golf, rapuje medzi deťmi v osade či na lanovke v Tatrách. Raper s koreňmi v Partizánskom patrí aktuálne medzi najsilnejšie mená slovenskej scény. 

Záujem o jeho nový album 2086 je veľký. Snippet sa hneď v utorok vyšplhal na 2. miesto v trendoch, od stredy do piatku zakotvil na #1 mieste. Záujem o tento album potvrdí aj stránka Ruka Hore, ktorá v pondelok po spustení predpredaja padla. 

Aktuálny počet pozretí: 240 000+ 

mobilfox ako nový about you? 

Značka About You pri svojom príchode na Slovensko urobila obrovskú kampaň, plnú influencerov, YouTuberov, raperov či športovcov. Nový obchod s oblečením sa potreboval ukázať. O niečo podobné sa teraz snaží značka Mobilfox, výrobca krytov na mobil. 

Ich reklamu bolo vidieť na videu PPPítra, Duklocka, na Instagrame okrem oboch spomenutých aj u Naked Bananas či Lady Ziky.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite