Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

RešeršWebu #7: Vagoši zaujali viac ako Gorila

.michal Haman .lifestyle

Kočner, Trnka ani znovuoživená Gorila významne nenarušili zábavné a smutné videá na slovenskom YouTube. Vagoši, mocná drvička, Jasmina či PPPíter. Píšeme o videách, ktoré diktovali tempo internetu v tomto týždni.

RešeršWebu #7: Vagoši zaujali viac ako Gorila YouTube video Vagoši na obhliadke

kočne, trnka a gorila vs. Gott

Kočner, Trnka ani znovuoživená Gorila významnejšie nenarušili svet slovenského YouTube. Áno, vyšli videá na kanáloch popredných slovenských médií. S časťami nahrávky Gorily alebo aj s analýzami, čo táto zverejnená nahrávka prinesie. YouTube trendy ale diktovali iné videá. 

V stredu bolo na prvom mieste v YouTube trendoch video zo zádušnej omše za Karla Gotta. To sa na popredných miestach pohybovalo už od nedele. Video obsahuje zábery známych osobností prichádzajúcich na zádušnú omšu, bez hovoreného slova, sprevádza ich len klavírna hudba. Okrem sily kľúčového slova Karel Gott je toto video naozaj zvláštnym víťazom tohtotýždňových slovenských trendov. O to viac, že je to video z českého kanála EXTRA.CZ

Aktuálny počet pozretí: 318 000+ (#1 trendy v stredu, #2 v štvrtok, #8 v piatok)

vagoši na obhliadke

Nové video od partie Naked bananas vyšlo v utorok, v stredu sa prebilo na popredné priečky trendov, vo štvrtok už na #1 miesto. Tentoraz nešlo o video z kategórie typy ľudí, o ktorých sme písali v RešeršiWebu #4. Račianski internetoví zabávači za posledný čas rozvíjajú svoje postavy tzv. „vagošov”, akýchsi primitívnych uličníkov s jednoduchým humorom. Postavy z bratislavskej ulice menom Dynamo a Hrušky tentoraz išli pozrieť nový potenciálny byt. Ako to dopadlo, to zistíte v najnovšom videu. A pamätajte, či už je vám tento humor blízky, alebo nie, evidentne zabáva veľké množstvo divákov na

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite