Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

RešeršWebu #3: Mačka Jackie valcuje internet. Mňau

.michal Haman .lifestyle

Mačku slovenského youtubera Moona sledujú státisíce ľudí, je drzá a v kuse hladná. Moon zatiaľ rieši domáce úlohy svojich fanúšikov a žne pritom úspechy. Čo všetko aktuálne hýbe svetom internetu nájdete v najnovšom vydaní rubriky RešeršWebu.

RešeršWebu #3: Mačka Jackie valcuje internet. Mňau Instagram @mackajackie

mačka Jackie má strieborný YouTube Play Button

„Neviem čo to je internet a ja som tam hviezda,“ hovorí Jackie, dnes najznámejšia mačka česko-slovenskej internetovej scény. Kým mnohí YouTube tvorcovia roky budujú svoje kanály a pomaly sledujú nárast svojich sledovateľov, mačke Jackie stačilo jedenásť videí na to, aby sa v dvanástom videu pochválila strieborným YouTube Play Buttonom. 

Toto symbolické ocenenie dostane ten, komu sa podarí prekročiť hranica 100 000 odberateľov. Mačka Jackie toto číslo dosiahla už v marci a stačil jej na to jeden týždeň. No kým toto ocenenie mačke Jackie prišlo, stihla zvýšiť počet svojich odberateľov na dnešných takmer 150 000. V čom tkvie jej tajomstvo?

V prvom rade ide o mačku známeho YouTubera menom Moon, vlastníka kanálu StudioMoonTV, ktorý má viac ako 400 000 odberateľov. Moona preslávili najmä herné Minecraft videá, no pre svoju mačku vytvoril iný, originálny koncept videí. Jednoduchý a dynamický strih, prestrihy, priblíženia. Hlas mačky nahraný cez hovorené slovo v Google Translate a sympatický humor. 

Video, v ktorom Jackie ukazuje svoju mačaciu trofej, bolo tento týždeň v trendoch na #10 mieste. Z videí mačky Jackie odporúčame toto vysvetľujúce, čo mačka žerie. A pozrieť si stojí za to aj aktuálne video, kde sa chváli svojou trofejou.  

 Aktuálny počet pozretí: 116 000+

česká speváčka a slovenský raper kraľujú trendom

Z prvého miesta v trendoch na YouTube zosadili Fobiu Kida a držali sa tam celý týždeň.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite