Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Astronaut zahrá DJ-set z vesmíru. Prenášať ho budú na Ibizu

.ivana Šalgová .lifestyle

Na jednu noc odloží skafander, dá si slúchadlá, postaví sa za gramce a odohrá historicky prvý DJ-set z vesmíru. Taliansky astronaut Luca Parmitano sa v utorok večer priamo z ISS pridá k DJ-om z celého sveta, ktorí zahrajú na párty lodi plaviacej sa medzi Barcelonou a Ibizou.

Astronaut zahrá DJ-set z vesmíru. Prenášať ho budú na Ibizu European Space Agency/facebook

organizátori tanečného hudobného festivalu BigCityBeats World Club Dome pripravili program, aký doteraz nikto nezažil – DJ set priamo z vesmíru.

Kozmická premiéra astronauta Lucu Parmitana sa bude z orbity cez satelit naživo vysielať na Ibizu a odtiaľ do mnohých ďalších tanečných klubov po celom svete. 

Astronaut Európskej vesmírnej agentúry (ESA) Luca Parmitana sa počas párty zaradí k zvučným menám tanečnej scény ako Robin Schulz, Dimitri Vegas, Don Diablo alebo Timmy Trumpet. Stane sa úplne prvým DJ-om, ktorý kedy zahral naživo z vesmíru. Pred odletom na Medzinárodnú vesmírnu stanicu ISS ho zaškolil nemecký DJ le Shuuk.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite