Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Chceme, aby sa Loli paradička skončila ako sa patrí, nie ako je to správne!

.juraj Malíček .lifestyle

Romanca jednoduchého cigánskeho dievčaťa a invalidného trhovníka má všetko, čo má mať letný film: človečinu, autentické prostredie, jednoduchosť a priamočiarosť. Niekto by možno potreboval titulky zo šarištiny, nám však chýba niečo iné.

Chceme, aby sa Loli paradička skončila ako sa patrí, nie ako je to správne! Záber z filmu

len kúštik v samom závere chýbal, a Loli paradička by bola tzv. feel good movie, film dobrého pocitu, v ktorom sa navzdory pravdepodobnosti i zdravému rozumu udeje presne to, čo si divák praje. Už sa zabýval v atraktívnom prostredí, ponoril sa do príbehu, a predovšetkým obľúbil si hlavné postavy a preto im želá, aby sa ich príbeh skončil tak, ako sa patrí, a nie tak, ako je to správne. 

Lenže tu sme na pôde slovenského filmu, ktorému sú akési umelecké ambície predsa len bližšie ako divácke želania a tak sa Loli paradička končí bez satisfakcie. 

dobrák a bezmocná kráska 

Vynikajúci, výborný, nádherný, skvelý film, aj ten koniec je vlastne dobrý, len ešte stále chcem, aby sa to skončilo inak. Lebo romanca jednoduchého cigánskeho dievčaťa a invalidného trhovníka by bola ešte krajšia. Ona mu chce niečo šlohnúť v šiatri, on ju prichytí, ale keďže je dobrák a ona je bezmocne krásna a nekradla, že by bola zlá, ale že si inak nevedela pomôcť, skončia spolu a spolu čelia prajníkom i neprajníkom. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite