Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Košice a hokej

.milan Kolcun .lifestyle .hlas východu

Poznáte tento? Na stanici v Košiciach zastaví Bratislavčan dedka: „Proooosím vás, aaako sa dooostanem dooo centra?“ A dedko zareaguje: „Synu moj, s takym prizvukom še ty do centra nikda nedostaneš!“

Košice a hokej Ivan Fleischer/SITA Živé sochy hokejistov reprezentujúce každý z národných tímov zúčastnených na MS v ľadovom hokeji 2019, na Hlavnej ulici v Košiciach.

napriek vtipu sa v týchto dňoch do jedného z centier svetového hokejového diania dostali desaťtisíce fanúšikov, ktorí odvtedy evidujú, že existujú nejaké Košice. Ich mená sa pridávajú k menám ako Pelé, Andrea Bocelli, Luciano Pavarotti, Bob Dylan či Ján Pavol II., ktorí už tiež vedia, že existujú Košice. Akurát, že mená hokejových fanúšikov sa na rozdiel od týchto neobjavia na Chodníku vďaky a slávy, ktorý je medzi Dómom sv. Alžbety a Kaplnkou sv. Michala. 

Budú však na nich spomínať majitelia barov, ktorí zdvihli ceny tak, že sme sa my nehokejisti nestačili diviť. Možno preto bolo vidno aj Fínov, ako tlačia vozík z Kauflandu plne naložený najrôznejším alkoholom. Pri jeho obsahu bolo evidentné, že rozhodovala cena. Viac informácií podajú predavačky dokladajúce alkohol v potravinách. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite