Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pretrvá smerácke more?

.marek Boka .lifestyle .hlas východu

Vždy som bral politiku ako niečo zlé, skazené, do čoho nesmiem nikdy v živote šliapnuť. Aj keď som dlhoročný volič pravice. Vždy som sa považoval za „Dzurindovo dieťa“.

Pretrvá smerácke more? Marko Erd/SITA Bývalý premiér a poslanec Mikuláš Dzurinda.

iba vďaka jeho reformám som mohol zostať, žiť a úspešne pracovať doma v Michalovciach. Vnímal som jeho kauzy ako čosi, čomu sa nevyhne žiaden politik. A vyše pätnásť rokov čakám na ďalšieho „Dzurindu”, ktorý za mňa, za nás všetkých, vyrieši všetky problémy. Čakáme na záchrancu, ktorý mávnutím čarovného prútika dostane 30 percent vo voľbách, do roka postaví diaľnicu a zrekonštruuje všetky chodníky. A dotiahne investora, ktorý zázračne zachráni celé východné Slovensko. 

Chodil som na všetky politické diskusie v mojom okolí. Písal som všetkým opozičným politikom, čo a ako majú urobiť. Dnes už viem, že žiadny mesiáš, ktorý za mňa vyrieši moje 

Problémy, nepríde. Ten pocit, keď som konečne definitívne pochopil, že nikto nám nepomôže, bol oslobodzujúci pre mňa aj mojich priateľov, ktorí sú v týchto chvíľach po volebnej kampani úplne bez financií, na konci fyzických aj duševných síl. Ale sú všetci neskutočne šťastní. Cez víkend sa ukázalo, či naďalej zostali stroskotancami na maličkom ostrove, ktorý je stále obklopený „smeráckym” morom.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite