Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Treba 40/2018

.lifestyle .treba

TREBA PRETANCOVAŤ Kilometer ● TREBA DOSTAŤ prvý a druhý impulz ● TREBA KOMUNIKOVAŤ otvorene a medzigeneračne ● TREBA VIDIEŤ Proces: Ruský štát vs. Oleg Sencov ● TREBA SA POZERAŤ V TELKE Tieň Tretej ríše

TREBA PRETANCOVAŤ Kilometer 

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí sme sa s choreografkou a tanečnicou Katarínou Zagorski rozprávali aj o jej aktivitách na Medzinárodnom festivale súčasného tanca Bratislava v pohybe, ktorý sa začína 6. októbra. „Kilometrový tanec sa začne vždy o 15.00 na Kamennom námestí (6., 7., 13. a 14. 10.) a pôjde uličkami Starého Mesta. K trom minuloročným tanečníkom, s ktorými sme robili aj v lete na Pohode (Soňa Ferienčíková, Maťa Hajdyla Lacová a Rado Piovarči), pribudol Lukáš Bobalík, veľmi výrazný mladý tanečník, víťaz interpretačnej súťaže Gala Art Moves.“ Katarínu Zagorski môžete na festivale vidieť tancovať v predstavení Bohovanie (15.10.). Je to jediná slovenská produkcia v hlavnom programe, fyzické divadlo, ktoré režíroval Jaro Viňarský. 

facebook.com/bratislavavpohybe

TREBA DOSTAŤ prvý a druhý impulz

21. ročník medzinárodného festivalu Bábkarská Bystrica Tour, ktorý sa uskutoční od 5.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite