Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V komunálnych voľbách ide o všetko

.marek Boka .lifestyle .hlas východu

V tohtoročných novembrových komunálnych voľbách sa rozhodne o osude Slovenska. Ak nevytrhneme primátorov a starostov z náručia jednej strany, najbližšie parlamentné voľby nemôžeme vyhrať.

V komunálnych voľbách ide o všetko Martin Medňanský / SITA

po župných voľbách a smrti Jána Kuciaka celá opozícia žije v mylnej predstave, že táto moc je v smrteľnom kŕči a prehrá najbližšie parlamentné voľby. Stačí len počkať. Osobne som v kontakte s mnohými čelnými predstaviteľmi opozície a ich nepochopenie dnešnej reality je šialené. Nechápu, akú moc má na dedine starosta. Jeho osobnosť vie priamo, ale aj nepriamo ovplyvniť výsledok parlamentných volieb v jeho obci. Už len svojou autoritou dokáže svoje ovečky presvedčiť, komu to majú hodiť. Bez toho, aby povedal čo i len jedno slovo. Tým starším a nechápavejším priamo ukáže, koho a kde má zakrúžkovať. Vo volebných komisiách často nesedí nik z opozície. Opozičné krídlo si nanominuje sám starosta. Elita často nechápe, že volebný boj sa nevyhráva na tlačovke v Bratislave, ale v každej jednej dedine a obci. 

Napriek všetkému si myslím, že dnešní kandidáti na starostov a primátorov z radov opozície sú to najlepšie, čo daná obec či mesto ponúka.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite