Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Aj futbalisti plačú

.filip Olšovský .lifestyle .zásah

Je to už jeho siedma kniha v priebehu siedmich rokov. Hej, už sa dosť opakuje a nie je to také vzrúšo ako na začiatku. No najväčšie lákadlo zostáva.

Aj futbalisti plačú Petr David Josek/AP Photo/SITA Pred majstrovstvami sveta sa k depresiám priznal anglický reprezentačný obranca Danny Rose.

secret Footballer, teda tajomný anglický futbalista, ktorý sa po konci kariéry rozhodol písať knihy, má stále jedinečný vhľad do sveta futbalu. Nie taký ten, čo majú spolukomentátori na STV, ale naozajstný: Vie, od čoho závisí atmosféra v šatni, kde dovolenkujú najväčšie hviezdy a po novom aj akú veľkú úlohu hrajú vo futbale fyzioterapeuti. No hlavne – ako jeden z najsilnejších hlasov v hre upozorňuje na tému, ktorá sa už viac nedá prehliadať. Na psychické zdravie športovcov.

Po desiatkach strán vtipkovania a úsmevných príbehov zo zákulisia je to až šokujúci záver. Secret Footballer v dodatku knihy zvážnie a uzavrie ju otvorenou prosbou: „Prosím vás, pomôžte nám všetkým.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite