Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba 17/2018

.lifestyle .treba

TREBA CHODIŤ do knižnice ● TREBA SI UCTIŤ pamiatku Martiny a Jána ● TREBA SA ZOZNÁMIŤ s finalistami Anasoft Litery ● TREBA DOKUMENTOVAŤ Európu ● TREBA SA POZERAŤ V TELKE Kto porezal nos Jackovi Nicholsonovi?

TREBA CHODIŤ do knižnice

V rozhovore pre rubriku Sedem nerestí a cností s Michaelou Guldanovou z humanitárnej organizácie Človek v ohrození sme sa rozprávali aj o tom, čo robí, keď nie je práve na misii v Iraku či Libanone: „Odporúčam čitateľom zavítať do Miestnej knižnice Petržalka, ktorá sa stáva čoraz viac aktívnou. Chodím rada najmä do pobočky na Prokofievovej, i keď v Petržalke som nikdy nebývala. Zamestnanci sú tu totiž veľmi príjemní a motivovaní či motivujúci. I keď sa venujú najmä deťom a rodinám, v máji budú mať podujatie Počúvadlo určené dospelým, ktoré spája čitateľov s nečitateľmi, milovníkov knihy s milovníkmi hudby.“ Pásmo počúvania dobrých kníh i dobrej muziky bude 25. 5.  od 17.00 do 22.00 hodiny.  

TREBA SI UCTIŤ pamiatku Martiny a Jána

Dňa 5. mája, v deň plánovaného sobáša Martiny Kušnírovej a Jána Kuciaka, sa ich rodiny zídu v Gregorovciach. S ich súhlasom sa do rodnej obce Martiny Kušnírovej zídu uctiť si pamiatku snúbencov viacerí ich obľúbení umelci, ako aj ďalšie mená slovenskej a českej scény.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite