Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Treba 42/2017

.lifestyle .treba

TREBA VIDIEŤ dokument o pôrodoch na Slovensku • TREBA MYSLIEŤ pozitívne • TREBA SLÁVNOSTNE ZAKONČIŤ Bratislavu v pohybe • TREBA ZAŽIŤ večer plný tanečných bítov a melodického techna • TREBA SA POZERAŤ V TELKE Nikto nečaká španielsku inkvizíciu

TREBA VIDIEŤ dokument o pôrodoch na Slovensku

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí sme sa s nezávislou novinárkou a filmárkou Zuzanou Límovou rozprávali aj o jej hodinovom filme o bratislavských pôrodniciach Medzi nami: „Celé sa to začalo mojím predčasným pôrodom. Pôrodnica bola pre mňa takým zvláštnym svetom, že keď som si vyberala tému na diplomový film, chcela som preskúmať, ako to funguje. Keď vyšiel trailer, nemocnica sa snažila film zablokovať, ale nepodarilo sa im to.“ Oficiálna premiéra filmu bude na Medzinárodnom festivale Jeden svet v Bratislave v pondelok 16. októbra o 20.00 hodine v Kine Mladosť, po projekcii bude nasledovať diskusia s autorkou.

facebook.com/BeforeIMetYouFilm/

TREBA MYSLIEŤ pozitívne

Združenie Storm, ktoré sa venuje terénnej sociálnej práci s narkomanmi a ľuďmi zapojenými do sexbiznisu, organizuje v piatok 20. októbra v Trnave celoslovenskú konferenciu Kompozit – konferencia mysliaca pozitívne.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite