Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Treba 40/20217

.lifestyle .treba

TREBA SA TEŠIŤ na dobré filmy • TREBA VIDIEŤ Bielu noc • TREBA ZAŽIŤ kilometrový tanec Bratislavou • TREBA MAŤ PREHĽAD v dobrých filmoch • TREBA SA POZERAŤ V TELKE Šťastie po balkánsky

TREBA SA TEŠIŤ na dobré filmy 

S animátorkou Joannou Kozuch sme sa v rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí rozprávali nielen o jej animovanom filme 39 týždňov, 6 dní, ktorý bol predskokanom filmu Piata loď a ktorý už o dva týždne zabojuje v súťaži na áčkovom filmovom festivale vo Varšave, ale aj o tom, na aké filmy sa v najbližšom čase chystá pozrieť: „Teším sa na Projekt 100, nenechám si ujsť film Klient od iránskeho režiséra Asghara Farhadiho. A tiež sa chystám na Dni ruského filmu, keďže tak rada utekám vlakmi do Ruska.“ Dni ruského filmu sa už začali v kine Lumière, ale v pondelok a v utorok si ešte stihnete pozrieť Zemetrasenie a Vymáhača.  

www.39tyzdnov6dni.sk

TREBA VIDIEŤ Bielu noc

Mesto Košice už má svoju Bielu noc za sebou, Bratislavu čaká magická nočná prechádzka súčasným umením túto sobotu. Aktuálny ročník festivalu prinesie až 65 diel, návštevníci budú mať k dispozícii mapu aj mobilnú aplikáciu. V Medickej záhrade uvidia Mesiac – monumentálne dielo Luka Jerrama.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite