Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba 39/2017

.lifestyle .treba

TREBA SA ZASMIAŤ na Pančlajne • TREBA VIDIEŤ tancovať robota • TREBA DEBATOVAŤ o literatúre • TREBA RECYKLOVAŤ módu • TREBA SA POZERAŤ V TELKE Politika po slovensky

TREBA SA ZASMIAŤ na Pančlajne

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí sme sa s humoristom Samom Trnkom bavili aj o tom, že sa živí ako námezdný scenárista a standupista. „Standupu sa dnes na Slovensku darí ako nikdy. Mám vlastnú šou Pančlajn, uvádzam ju, som MC – master of ceremony. Neuvádzam úplných zelenáčov, skôr tým zavedeným dávam príležitosť ukázať sa pred iným publikom. Dúfam neskromne, že som otvoril scénu pre intelektuálnejšie publikum a urobil som to dobre.“ Najbližší Pančlajn sa koná 9. októbra v bratislavskom KC Dunaj a vystúpia na ňom zabávači Matej Sajfa Cifra, Jakub Gulík, Daniel Čistý, Matej Adámy, Jakub Ptačin, Nasi A. Motlagh a Samo Trnka. Hudobným hosťom bude Andrea Bučko.

facebook.com/panclajn/

TREBA VIDIEŤ tancovať robota

V nedeľu sa začína medzinárodný festival súčasného tanca, ktorý každoročne do Bratislavy prináša výnimočné umelecké predstavenia z celého sveta. V Mestskom divadle začne predstavením tanečníka, choreografa a vynálezcu Huang Yi z Taiwanu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite