Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba 29/2017

.lifestyle .treba

TREBA VIDIEŤ Nový film Nina • TREBA SÚŤAŽIŤ v ryžovaní zlata • TREBA ÚČTOVAŤ s dejinami • TREBA KOŠTOVAŤ živé i strekovské vína • TREBA SA POZERAŤ V TELKE Samovraždou k šťastnému domovu

TREBA VIDIEŤ Nový film Nina 

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí sme sa s režisérom Jurajom Lehotským bavili okrem iného aj o tom, že v Karlových Varoch odštartoval jeho film Nina svoju púť k divákom. „Teraz ide náš film do Talianska na festival Giffoni Experience (14. – 22. 7.), ale tam som osobne nešiel. Práve som sa vrátil z Varov, predtým som bol v Košiciach na Artfilme, už som mal výčitky trošku, že som málo doma a treba sa aj o rodinu starať.“ Ak sa náhodou nechystáte do Giffoni ani na Letnú filmovú školu v Uherskom Hradišti (28.7. – 6. 8.), ani do Piešťan na Cinematik (12. – 17. 9.), potom si zapíšte do kalendára 21. september, keď bude mať Nina premiéru v kinách.  

facebook.com/ninafilmsk

TREBA SÚŤAŽIŤ v ryžovaní zlata

Cez víkend sa Hodruši-Hámroch uskutočnia Medzinárodné majstrovstvá Slovenskej republiky a Českej republiky v ryžovaní zlata. Program sa začína už v piatok ráno prehliadkou expozície na Bani Starovšechsvätých v Banskej Hodruši, poobede sa registrujú všetci zlatokopi a  po slávnostnom sprievode zlatokopov sa začína prvá voľná súťaž Zlatá horúčka.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite