Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Treba 28/2017

.lifestyle .treba

TREBA VIDIEŤ Teatro Tatro • TREBA SA NECHAŤ OŠĽAHAŤ Vrbovskými vetrami • TREBA OCHUTNAŤ halušky, guláš, „ríbezlák" i pálenky • TREBA SI ZAHRAŤ šach naživo • TREBA SA POZERAŤ V TELKE Vo Fínsku sú aj drámy vtipné

TREBA VIDIEŤ Teatro Tatro

Teatro Tatro malo pred týždňom rozložený stan na Železnej studničke v Bratislave, ale ako nám prezradil režisér Ondrej Spišák v rozhovore pre rubriku Sedem nerestí a cností, tento týždeň už tiahne do Prahy na Festival za dveřmi (12. – 13. 7.), koncom júla putuje do Poľska do Lublinu na Carnaval sztukmistrzow  čiže Karneval kaukliarov (podľa známeho románu Kaukliar z Lublinu). Potom budú hrať opäť na Slovensku Červenú Čiapočku (2. 8. na Hrebienku, 27. 8. v Banskej Bystrici a 8. a 9. 9. v Senci na Slnečnom festivale.) Do Bratislavy na Železnú sa vrátia  s Majstrom a Margarétou (28., 30. a 31. 8.). A kto nevidel Proroka Iľju, mal by sa tam poponáhľať, pretože 1. a 2. septembra bude jeho derniéra.   

www.teatrotatro.sk

TREBA SA NECHAŤ OŠĽAHAŤ Vrbovskými vetrami

Jedenásty ročník multižánrového festivalu s veľkým srdcom Vrbovské vetry prináša túto sobotu opäť veľa kvalitnej hudby, preteky na „húpacích koňoch", formulu nula, streľbu z poplašnej pištole a veľa atrakcií pod drobnohľadom samotného precedu multiorganizácie KRIAK Húpacieho Kona.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite