Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba 16/2017

.lifestyle .treba

TREBA SA VRACAŤ do svojho rodiska; TREBA MAŤ PREHĽAD o novom tanci; TREBA SA POZERAŤ kriticky na súčasnú kultúru a spoločnosť; TREBA SA ZAOBERAŤ integráciou cudzincov u nás; TREBA SA POZERAŤ V TELKE Herecký vrchol Marlona Branda;

TREBA SA VRACAŤ
do svojho rodiska

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí sme sa módnej návrhárky Lenky Sršňovej spýtali, na čo sa v blízkom čase najviac teší. „Na akciu Fullove, pretože sa koná v Ružomberku, v mojom rodisku. Bude to fashion performance priamo v expozícii galérie, so živou hudbou Katky Málikovej a ansámbla. Akciu pomáham aj organizovať, prizvala som kolegov Martina Hrču z Liptovského Mikuláša a Andreu Pojezdálovú, ktorá momentálne žije v Žiline. Vytvoria odevy, v ktorých pretavia Fullu do ich charakteristického rukopisu. Skvelé dizajnérske kúsky predvedú tanečnice s doplnkami od keramičky Simony Janišovej. Nebude to žiadna klasická módna prehliadka.“ Fullove / fashion + music performance sa koná v nedeľu v Galérii Ľudovíta Fullu.

TREBA MAŤ PREHĽAD
o novom tanci

12. ročník NU DANCE FEST 2017 prinesie od 22. do 29. apríla 12 predstavení, zúčastní sa na ňom viac ako 30 umelcov z deviatich krajín Európy a USA. Okrem hlavného programu sa uskutočnia dva workshopy a projekcia filmu Mr. Gaga o svetoznámom izraelskom choreografovi Ohadovi Naharinovi.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite