Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Sladký život herečky

.elena Akácsová .lifestyle

Herečka Táňa Pauhofová vstane, kedy chce, dá si obrovské raňajky, zakončí to pohárom prosecca a ide si znova ľažkať. A takto to opakuje niekoľkokrát za deň.

Sladký život herečky Boris Németh „Recenzie si prečítam, ale keď vidím, že je za nimi zloba, zášť, frustrácia, zlý večer, zlá nálada, tak ich neberiem vážne,“ hovorí herečka Táňa Pauhofová.

žiaľ, toto nie je bežný program vyťaženej slovenskej herečky, iba zriedkavý ideálny deň, keď nemusí nič hrať, skúšať, čítať, dabovať ani nakrúcať. V tejto sezóne sa Táni Pauhofovej naozaj nedarilo taký mať, pretože bola takmer každý deň v Slovenskom národnom divadle, kde alebo hrala, alebo skúšala nové predstavenia (v tejto sezóne to boli až štyri nové úlohy Sisi, Fanny, Rosa, Danielle/sestra Constance).

Po tomto záprahu sa veľmi teší na leto, ktoré plánuje celé precestovať. V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí nám povedala, že za svoju najväčšiu neresť považuje netrpezlivosť, chce všetko a hneď, nemá mieru a nemá dno, môže podostávať veľmi veľa dobrého aj zlého a nemá pocit preplnenia, stále je po niečom lačná. Strach má zo všeličoho, aj z toho, čo by od herečky nikto nečakal – z verejného vystúpenia. Vôbec nie je súťaživý typ, hoci celú mladosť strávila na súťažiach, od karate a behu cez chemické a matematické olympiády až po prednes poézie.

Celý rozhovor, ktorý vyšiel tento týždeň v našom časopise, nájdete tu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite