Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Walesania nás ľutujú

.štefan Hríb .peter Bálik .lifestyle

V Bordeaux dnes hráme proti Walesu. Šéfredaktor Štefan Hríb je na mieste činu, redaktor a futbalový fanatik Peter Bálik zas doma pred telkou. Ako dopadne náš prvý zápas na ME 2016?

Walesania nás ľutujú Andrew Medichini/AP/SITA 10. jún 2016, Bordeaux: Tréning slovenskej reprezentácie pred zápasom s Walesom. Našu zostavu koučuje Ján Kozák.

štefan Hríb:

Neviem ako doma, Peter, ale noc vo francúzskom Bordeaux bola bujará. Krásne historické centrum zaplavili tisícky vopred oslavujúcich fanúšikov Walesu. Tí boli natoľko presvedčení o víťazstve Baleovho tímu, že keď stretli našich, priateľsky ich ľutovali. Časy agresívnych ostrovanov sú však preč, oba tábory popíjali pivo spoločne. Škoda, že si tu nebol, mohol si pivársky náskok Walesanov aspoň trochu znížiť. Prevaha Walesu v uliciach bola možno 10 ku jednej. Niečo mi ale hovorí, že v zápase to bude inak. Bale je občas takmer nezastaviteľný, zvyšok Walesu hráva v Premiere League, ale sila našej zálohy je najväčšia za posledné roky.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite