Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Mávam úžasné hudobné sny!

.elena Akácsová .lifestyle

Vladimír Crmoman by si pomaly mohol založiť firmu Ako štrajkovať, radšej však zakladá kapely a učí hudobnú výchovu a umenie.

Mávam úžasné hudobné sny! Boris Németh Okrem hrania na nervy politikom mu najviac ide hra na gitare.

keď sme pred voľbami robili rozhovor s lídrom učiteľského štrajku a prezidentom Slovenskej komory učiteľov Vladimírom Crmomanom, ešte nevedel, čo sa bude diať po voľbách. Žartovali sme, že by si mal založiť firmu Ako štrajkovať, keď v Iniciatíve slovenských učiteľov tak precízne vymysleli štrajkovacie manuály pre učiteľov, že to od nich preberajú aj tí vysokoškolskí. Pozerajúc sa teraz na výsledky volieb, možno taká firma naozaj bude treba aj mimo školstva.

„Najviac ma štve, že si neviem zapamätať, čo sa mi snívalo, také úžasné hudobné sny mávam!“

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí sme sa však bavili najmä o hudbe, ktorá mu je povolaním i koníčkom. Prezradil nám, že až po vojenčine zistil, že ho učenie baví, najradšej na tom má interakciu s deťmi. On sám mal vždy nejakú kapelu, na škole, na vojne aj dnes.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite