Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Nepichám do osieho hniezda

.elena Akácsová .lifestyle

Marko Škop už zbiera materiál na nový autorský film, aj keď práca na filme Eva Nová sa neskončila. Chystá sa na viacero filmových festivalov a v marci bude uvedený v Česku.

Nepichám do osieho hniezda Boris Németh Marko Škop s glóbusom od výtvarníka Martina Dernera, ktorý je zároveň autorom plagátu k filmu Eva Nová.

marko Škop má radosť z ceny kritikov pre objav roka z filmového festivalu v Toronte aj z toho, že tak dobre rezonuje u slovenských divákov.„Hoci ide o psychologickú drámu a je všetkým vopred jasné, že je to dusná výpoveď, na Slovensku ho videlo už vyše 12 000 divákov, čo je v súčasnej dobe potešiteľné číslo,“ povedal nám, keď sme s ním robili rozhovor do rubriky Sedem cností a nerestí.

A neláka ho natočiť radšej komédiu? „Keď už, tak ma láka cesta čiernej komédie. Na vážnu tému s humorom hovoria aj filmy Osadné a Iné svety(oba filmy si môžete celé pozrieť na našom webe, pozn. red.), snažili sme sa do nich vložiť aj zveličenie a vtip. Dokonca aj na Eve Novej sa na niekoľkých miestach diváci zasmejú, aj keď tu je to, samozrejme, oveľa subtílnejšie.“

V rozhovore nám tiež prezradil, že zo Záhrebu, kde má svoju rodinnú bázu, je to k moru len hodina. V lete nie je nič lepšie ako šnorchľovať, potápať sa, plaviť sa.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite