Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Neformálny štýl pre úspešných mužov

.inzercia .lifestyle

Talianska firma Jacob Cohen, ktorá sa v roku 2003 rozhodla prísť na trh s džínsami na mieru súčasného životného štýlu, dopriala mužom pri ich nosení celkom nový, komfortný štýl.

Neformálny štýl pre úspešných mužov

jedinečný dizajn, najvyššia kvalita a dôraz na každý detail. To všetko sa spojilo do produktu, ktorý zaznamenáva úspech po celom svete. Tie isté hodnoty sú krédom aj pánskeho módneho domu Marco Mirelli, a tak nie náhodou džínsy Jacob Cohen rozšírili jeho ponuku a dostali svoju úlohu pri tvorbe elegantného casual štýlu.

Príbeh tejto výnimočnej džínsovej značky, čo vsadila na kvalitu, dizajn a detaily oslovil aj Mareka Lisa, riaditeľa Marco Mirelli. „Keď som objavil a vyskúšal džínsy Jacob Cohen, okamžite som vedel, že to je produkt, ktorý musíme mať. Tieto jedinečné džínsy zapadli do našej ponuky ako posledný obrázok do puzzle. Vybrali sme si ich, pretože štýl Marco Mirelli dotvárame len tými najlepšími značkami v danom segmente, či už sú to topánky „prezidentov“ Santoni alebo skvelé hodvábne kravaty Italo Ferreti. Pre náš casual štýl, určený úspešným mužom, boli jednoducho tou najlepšou voľbou.

Našou ambíciou vždy bolo a je vytvárať elegantný casual štýl, spočívajúci na spojení šitia pánskych odevov na mieru a toho najlepšieho medzi pánskymi módnymi doplnkami. Samozrejme, našou silnou motiváciou boli vždy aj potreby, preferencie a predstavy mužov o odeve súčasného moderného životného štýlu - a do neho džínsy Jacob Cohen určite patria. Keď ich navyše skombinujeme s našimi bespoke sakami, blejzrami, dizajnovými košeľami a doplnkami, je to presne to pravé, čo muži dnes radi nosia. Nuž a my to ponúkame v tej najvyššej kvalite.“

V čom spočíva úspech džínsov so značkou Jacob Cohen? Predovšetkým v materiáli, keďže používajú len overenú kvalitu denimu a tiež v prísne kontrolovanom a ekologickom procese výroby. Ich farbenie a pranie prebieha bez akýchkoľvek chemických látok len s použitím gréckej pemzy, čo zaručuje, že sú neuveriteľne mäkké. Každé jedny sú tiež svojím zafarbením skutočným originálom.

Ďalej sú to skvelé strihy, bezchybné švy a ich gombíky sú malým umeleckým dielom. Navyše odkazom „Made in Veneto“, čo je oblasť Talianska, kde firma sídli, sa zaraďujú do skupiny talianskych produktov, ktoré deklarujú overiteľný taliansky pôvod. Jednoducho, zárukou tej najvyššej kvality je dnes návrat k európskemu remeselnému spracovaniu.

Jacob Cohen ponúka džínsy v troch kolekciách, Classic, Special a Limited. Tá posledná je bonbónikom. Džínsy sú vyrobené z najexkluzívnejších japonských džínsovín Cone a Kurabo. Majú špeciálnu povrchovú úpravu, ručne vyšitú kvetinu na zadnom vrecku. Obsahujú tiež podrobnú legendu o tom, akým procesom výroby prešli a na etikete z kože poníka nájdete číslo, ktoré patrí len tým konkrétnym džínsom, pretože každé jedny sú skutočným originálom a vyrábajú sa v obmedzenom množstve.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.posledné
.neprehliadnite