Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Zážitok vs. spomienka na dovolenku

.elena Akácsová .lifestyle

Nerobte si starosti so spomienkami na dovolenku. Žite ju! Vaše zážitkové JA vám za to bude vďačné a vaše spomienkové JA si aj tak zapamätá len zopár šialených okamihov.

Zážitok vs. spomienka na dovolenku Astronaut Images/Profimedia

detský tábor je v plnom prúde. Klasický program, súťaže, výlety, diskotéky, táborák, kúpanie, kryštalizujú sa prvé lásky, na ošetrovni zatiaľ skončilo len zopár odrenín a jedno podozrenie na úpal. Aj počasie sa vydarilo. Na raňajky je praženica z vajec od domácich sliepok, fantasticky sa do nej namáča chlieb. Poobede začne horor. V noci vrcholí. Deti i vedúci, všetci takmer do jedného, postupne začínajú vracať, majú bolesti brucha, vysoké horúčky, hnačky.

Odolnejší sa starajú o slabších, nadránom už pomedzi chatky pobehuje len vedúca, ktorá držala bezvajíčkovú diétu, a zdravotník, ktorý raňajky prespal. Ráno prichádza posila, lekár a hygienik, robia sa nepríjemné výtery, poobede prikážu rozpustiť tábor.

Ešte po rokoch si budú všetci spomínať na tento tábor ako na peklo, ktoré pokazilo celé leto. Lenže to nie je celkom pravda. Čo sa pokazilo, sú len spomienky na tábor. Pritom až do tej nešťastnej praženice to boli dva týždne ničím nerušenej zábavy a letnej pohody. Tie však kompletne premazala spomienka na hnačky, bolesti a nepríjemné vyšetrenie.

.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite