Vypočujte si audio nahrávku
mnohí si myslia, že je to len taká naša lokálna gastro úchylka. Hrôzostrašný nepodarok, ktorý netreba turistom veľmi ukazovať, a tých, čo si na nej vedia pochutnať, treba vykázať do primeraných medzí. Niektorí ju dokonca priamo uvádzajú ako príklad toho, že slovenská gastronómia je prosto jedna katastrofa.
Nuž, pri pravidelnom sebabičovaní a sebaponižovaní, v ktorom istá časť našej elity nemá súpera a v danej kategórii by pre nás z cudziny iste priniesla nejaké tie cenné kovy, keby súťaž v tejto disciplíne existovala, vychádzajú z falošného predpokladu – že tá žemľovka naozaj pochádza od nás.
BEZ VÁS SA NEPOHNEME
Pridajte sa do komunity predplatiteľov, ktorí pohnú Slovenskom a prečítajte si odomknutú verziu tohto článku.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.