Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Filmy .týždňa: Spider-man v multivesmíre aj De Niro v komédii

.martin Papšo .kultúra .film

Občas to vyzerá tak, akoby ľudia žili v paralelných svetoch a pre niekoho môže byť hrdinom ten, kto je pre iného zloduch. Niekedy sa úlohy menia aj v rámci jedného univerza. Ani Peter Parker alias Spider-man nemusí byť vždy ten dobrý.

Filmy .týždňa: Spider-man v multivesmíre aj De Niro v komédii PRESSFOTO ITAFILM Snímka z filmu Spider-man: Cez paralelné svety režisérov Joaquima Dos Santosa, Kempa Powersa a Justina K. Thompsona z roku 2023.

poznáme to aj z reality, kde Peter P. býval poskokom hlavného záporáka a zrazu by mal byť záchranca. Ale poďme radšej späť do kina, kde je nová verzia Spider-mana. Pavúčích mužov má neúrekom a veľmi dôsledne preskúma, čo znamená byť hrdinom. Pozrieme sa aj na ďalšiu komediálnu kreáciu Roberta De Nira, ktorý bude robiť hanbu svojmu synovi pred rodinou jeho snúbenice. Na záver sa necháme vystrašiť kostlivcom v skrini, ktorého vymyslel Stephen King.

film týždňa: Spider-man: Cez paralelné svety

Spider-mana všetci poznáme pod civilným menom Peter Parker. Poštípal ho rádioaktívny pavúk a on získal superschopnosti. Sú ale aj svety, kde sa udalosti vyvíjali trochu inak a stal sa ním niekto iný. Niekde je to mladík Miles Morales, inde dievča menom Gwen Stacy. Zistili, že medzi realitami sa možno presúvať, a tak sa o sebe dozvedeli. Jedného zloducha síce porazili, ale teraz ich čaká ešte väčšia výzva. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite