Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Nový Indiana Jones, Magic Mike aj New Amsterdam

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

V tohtotýždňovej ponuke vás čakajú príbehy inšpirované skutočnými udalosťami, ako sú havária v elektrárni Fukušima či netradičný vzťah maliarky a zlodeja jej obrazov. Tešiť sa môžete aj na hudobné drámy a Indiana Jones vás zoberie na svoje posledné dobrodružstvo.

Seriálové a filmové tipy: Nový Indiana Jones, Magic Mike aj New Amsterdam Freepik.com

Netflix

deň po dni – 1. jún

Miniséria je natočená podľa skutočnej udalosti – havárii v jadrovej elektrárni Fukušima 1 v marci 2011. Poruchy zariadení a únik rádioaktívnych látok spôsobilo silné zemetrasenie a cunami, ktoré prišlo vzápätí po ňom. Dramatický seriál zachytáva sedem dní plných hrôzy z pohľadu troch zainteresovaných strán – vlády, firemných organizácií a ľudí, ktorí riskovali životy, aby minimalizovali následky katastrofy.

Seriál vytvoril Jun Masumoto. Réžie sa ujali Masaki Nishiura a Hideo Nakata. Autorom knihy, ktorou sa inšpirovali, je japonský spisovateľ Ryusho Kadota. V adaptácii jeho diela hrajú Kôji Yakusho, Kaoru Kobayashi, Oji Suzuka, Yuriko Ishida a Ken'ichi Endô.

krásny život – 1. jún

Elliott je mladý rybár s výnimočným hlasom. Keď si ho vypočuje manažérka Suzanne, rozhodne sa dať mu šancu. Spojí ho s dcérou, hudobnou producentkou Lily, ktorá ním nie je taká nadšená ako jej matka. Elliott ju musí presvedčiť, že na to naozaj má. Podarí sa mu nakoniec s jej pomocou uspieť?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite