Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Filmy .týždňa: Sex na lavičke, hypnóza aj malá morská víla

.martin Papšo .kultúra .film

Pri konšpiráciách platí zaujímavý paradox – tie najkomplikovanejšie, najsofistikovanejšie a najtajnejšie sprisahania odhalí vždy ten najväčší idiot. Práve konšpirácií sa bude týkať jedna z dnešných filmových noviniek.

Filmy .týždňa: Sex na lavičke, hypnóza aj malá morská víla PRESSFOTO FORUM FILM Ben Affleck ako detektív Danny Rourke a Alice Braga ako Diana Cruz v americkom filme Roberta Rodrigueza Hypnotik z roku 2023.

je všeobecne známe, že takmer za všetky tajné nitky poťahuje americká vláda. Inak to nemôže byť ani v prípade tajného programu na ovplyvňovanie vedomia. Narazí na to policajt, ktorý pátra po svojej stratenej dcére. V ďalšej novinke americkú akciu vystrieda pokoj na slovenských lavičkách. Päť veľmi rozdielnych dvojíc sa na nich bude rozprávať o vzťahoch a nevyhnú sa ani pikantným témam. Na záver sa pôjdeme schladiť pod morskú hladinu za malou morskou vílou. Ak čakáte klasický príbeh tragickej lásky, vaše očakávania budú schladené v mori gýčovitej romantiky a radostného vyspevovania.

film týždňa: Hypnotik

Detektív Danny Rourke sa len ťažko vyrovnáva so zmiznutím svojej dcéry. Nepomáha plynúci čas ani terapie. Jedného dňa dostáva hlásenie o plánovanom prepadnutí banky. Keď sa dostaví na miesto činu, v bezpečnostnej schránke sa nachádza jej fotka. Ako sa tam dostala, kto ju tam dal a prečo by malo prepadnutie banky súvisieť s jeho dcérou?

Hypnotik je akčný triler s prvkami sci-fi od režiséra Roberta Rodrigueza. A zďaleka nielen režiséra, pretože jeho renesančný záber opäť zahŕňa okrem réžie aj scenár, produkciu, kameru či strih. Vo svojom najnovšom diele sa snaží napodobňovať filmy iného známeho tvorcu – Christophera Nolana. Hypnotik totiž veľmi pripomína Memento a najmä Počiatok.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite