Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Filmy týždňa: Zlodeji, klamári a podvodníci

.martin Papšo .kultúra .film

Názvy nových filmov v jednom týždni občas vyzerajú ako súčasť prepojenej série. V aktuálnom týždni by to mohli byť fázy vyšetrovania krádeže či korupčného škandálu. Spomínajú sa tam zlodeji, alibi aj náznak spolupráce s OČTK.

Filmy týždňa: Zlodeji, klamári a podvodníci PRESSFOTO BONTONFILM Záber z francúzskeho filmu Alibi na mieru 2 z roku 2023. Pokračovanie rovnomennej komédie z roku 2017 režíroval opäť Philippe Lacheau.

to poradie si trochu poprehadzujeme a najskôr sa pozrieme na firmu zabezpečujúcu svojim klientom dokonalé alibi na všetky možné aktivity 365 dní v roku. Potom sa zahráme na čestných zlodejov, ktorí kradnú výhradne bohatým a nikomu pri tom neubližujú. Na záver nezaškodí trochu romantiky. Mladý pár bude uvažovať o svojej budúcnosti, ale väčšinu pozornosti na seba strhnú rodičia, ktorí si vzájomne vymenia partnerov a nevedia o tom.

film týždňa: Alibi na mieru 2

Greg mal firmu na poskytovanie alibi všemožného druhu. Od krytia nevery, tajné dovolenky až po ospravedlnenky do školy. Kvôli priateľke milujúcej pravdu s týmto podnikaním skončil. Lenže po akceptovaní žiadosti o jej ruku by bolo vhodné predstaviť ju svojim rodičom – profesionálnemu podvodníkovi a stále aktívnej pornoherečke. Namiesto hanby radšej volí posledné malé klamstvo. Nechtiac tým spustí takú lavínu chaosu, akú by nevedel rozpútať ani náš hlavný producent atómoviek.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite