Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Filmy .týždňa: Rockyho žiak, francúzsky Indy aj vraždiaci Macko Puf

.martin Papšo .kultúra .film

V kinách sa objavil nový Macko Puf. Tejto milej postavičke úplne preplo a stalo sa z nej vraždiace monštrum. Ale nech už stvára čokoľvek, u nás ho bude stále polovica ľudí z nejakého dôvodu považovať za mierumilovného medvedíka.

Filmy .týždňa: Rockyho žiak, francúzsky Indy aj vraždiaci Macko Puf CONTINENTAL FILM Michael B. Jordan ako Adonis „Donnie“ Creed vo fi lme Creed III z roku 2023. Predstaviteľ hlavnej úlohy sa ujal aj réžie.

trochu krvi a násilia prinesie aj druhý dnešný film. Boxer Adonis Creed (bývalý zverenec Rockyho) v ňom zvedie ďalší veľký súboj. Ako býva u šampiónov dobrým zvykom, vždy musia najprv prekonať samých seba, aby mohli poraziť súpera. Nebude chýbať ani dobrodružstvo pri hľadaní dobre ukrytého pokladu na tajomnom ostrove. 

film týždňa: Creed III

Adonis „Donnie“ Creed vyhrá posledný zápas boxerskej kariéry a ukončí ju v tom najlepšom momente – na vrchole. Čas trávi najmä s manželkou a dcérou. Boxu sa venuje už len ako promotér. Staré časy mu pripomenie kamarát z detstva Damian, ktorý pobudol dlhé roky vo väzení a Donnie si to kladie za vinu. Damian to patrične využije a aj s pomocou špinavých trikov si vyvzdoruje vyzývací zápas o titul. Zo starého kamaráta sa razom stane neznesiteľne arogantný hajzlík a môžete hádať, kto ho bude musieť v ringu zastaviť.

Creed III je pokračovanie filmovej série o boxerovi Adonisovi Creedovi, synovi Apolla. Keď tatko ešte žil, bol veľký rival a neskôr priateľ Rockyho Balbou. Práve Rocky trénoval Adonisa v prvých dvoch dieloch, ale teraz už Donnie kompletne vystúpil z tieňa slávneho predchodcu (prítomnosť Rockyho sa zredukovala na sekundový záber na archívnu fotografiu).

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite