Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Filmy týždňa: Striptízový tanec, útek aj jazda na vozíku

.martin Papšo .kultúra .film

Putin sa rád nechával fotiť hore bez, ale naplno sa odhalil až pred rokom. Dovtedy ho väčšina vnímala ako priemerného striptéra, hokejistu či autokrata. Snáď jeho aktuálny tanec bude posledný. Podobne ako v prípade Magic Mikea.

Filmy týždňa: Striptízový tanec, útek aj jazda na vozíku PRESSFOTO CINEMART Gregor Hološka ako Laco Hunder v novej slovenskej čiernej komédii režiséra Jonáša Karáska Invalid z roku 2023.

magic Mike je hlavná postava z aktuálneho tretieho dielu filmovej série o americkom striptérovi, ktorý zavesil tangáče na klinec, aby sa nechal ešte poslednýkrát prehovoriť. Oveľa viac nás ale bude zaujímať jeden slovenský invalid. Tancom nás ohúriť nemôže, ale zato sa na ňom môžeme dobre zasmiať. Okrem toho sa s mladou študentkou vypravíme do Nórska, aby nás postrašili tajomné prízraky. Pre poslednú novinku už nezostalo miesto a tak len stručne. V skutočnosti to ani nie je novinka, len opätovné vylovenie Titanicu pri príležitosti 25. výročia od pôvodnej premiéry. Premieta sa len v 3D a možno si takto dokáže udržať pozíciu v rebríčku najvýnosnejších filmov histórie pred pokračovaním Avatara. Asi len James Cameron dokáže takto sám so sebou súťažiť o tretie miesto, zatiaľ čo prvé má bezpečne obsadené. Nebude náhoda, že má iniciálky rovnaké ako istý český génius.

film týždňa: Invalid

Polícia pri zásahu v múzeu nájde zničený interiér a množstvo mŕtvol. Našťastie sa podarí zadržať svedka, ktorý by celý incident mohol pomôcť objasniť – Róma Gaba. Ten policajtom pekne zoširoka porozpráva príbeh údržbára Laca, ktorý kvôli cholerickej povahe skončí po potýčke s miestnymi mafiánmi dolámaný v kanáli a následne na vozíku. Práve Gabo sa mu snaží pomáhať, pretože si myslí, že je za jeho úraz zodpovedný. Pomáha Lacovi zmieriť sa s novou situáciou, napraviť vzťah s manželkou a vyrovnať účty s mafiánmi.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite